Luisterkind

In een luisterkind-afstemming verbind ik me met jouw onderbewuste. Of met het onderbewuste van je kind, je vader/moeder met alzheimer, je ongeboren kind en/of je overleden dierbare. Wanneer die verbinding tot stand is gekomen, gaan we 'in gesprek'. Dat gebeurt altijd op afstand en in de energie. Ik heb alleen een naam, geboortedatum en foto nodig. Je zou het misschien ook een zielsgesprek kunnen noemen of een gesprek met je onderbewuste.

Als luisterkindwerker doe ik eigenlijk niets meer dan luisteren naar wat jij jezelf te vertellen hebt vanuit jouw diepste binnenwereld. Of naar wat die dierbare ander je te vertellen heeft over zijn gedrag of wensen. Dat gesprek noteer ik op papier en stuur ik je toe. Omdat één afstemming vaak meerdere prachtige boodschappen bevat, kun je het daarna zo af en toe nog eens doorlezen om jezelf te herinneren aan je eigen wijze raad.

* Loop je vast en kun je zelf niet bij de antwoorden?
 

* Heb je een kind wat veel huilt of gedrag vertoont dat je zorgen baart en wil je graag weten wat er in zijn/haar binnenste afspeelt?

* Heb je een demente vader, moeder, tante of oma waarmee je niet meer goed kunt communiceren, maar waar je zo graag nog eens wat dingen aan zou willen vragen?

 

* Ben je benieuwd hoe het met het babietje in je buik gaat? 
 

* Wil je weten of je overleden dierbare bij je is of een boodschap voor je heeft?

* Of heb je een andere vraag van zielsbelang?

Vraag dan nu een Luisterkind afstemming aan via
info@babetteholtmann.nl

Een afstemming kost € 77,- en ik maak hem altijd binnen twee weken na ontvangst van betaling.

Wanneer je vragen hebt over de methode mag je me natuurlijk ook altijd een mail sturen.